Dovolená
Jak si maximálně užít dovolenou?

Jak si maximálně užít dovolenou?

Cestování je vždy velkou zkouškou pro vztahy. Ať už vyrážíte s rodinou, s kamarády či s partnerem, vždy vám společné cesty dají trochu zabrat. Zvláště, pokud jste spolu ještě necestovali a zas až tak dobře se neznáte, dovolená vám může přinést různé komplikace a rozkoly. Pokud s někým netrávíte den co den, na společných cestách můžete být překvapeni, jak to s vaším vztahem otřese. Najednou zde budete odkázáni sami na sebe a budete spolu trávit všechen čas. Možná že zjistíte, že společné soužití není úplná procházka růžovým sadem. A co především – na společné cestě detailně poznáte jeden druhého.

 

příliv moře

 

Říká se, že když zvládnete společnou dovolenou, zvládnete pak i celý život spolu. Vzpomeňte si například na půvabný český film Svatební cesta do Jiljí. A pokud jste jej neviděli, určitě se na něj podívejte, pokud vás také čeká první společná cesta. Dvě rozdílné povahy čeká svatba, ale vzájemně se až tolik neznají. Proto se domluví na předsvatební cestě, aby zjistili, jak se k sobě hodí, zda spolu dokáží zžít a jak umí společně řešit konflikty. Vystavováni jsou těm největším vztahovým zkouškám a nejtěžším cestovatelských podmínkám. Krásně je zde také ukázáno, jak společná komunikace vše vyřeší.

 

žena ve vodě

 

Proto si pamatujte, že každou cestu ať je kamkoli a s kýmkoli si můžete užít, ale nesmíte si ji nechat zkazit. Proto jestli vás na druhém něco rozčiluje, tak o tom mluvte, hledejte různé alternativy a kompromisy. Každé místo je svým způsobem krásné a nenechejte si ho zkazit třeba tím, že podlehnete hádce a rozepřím. Zachovejte si vždy klid, šiřte lásku a mír a s druhými buďte za dobře. Možná vám cestu něco zkomplikuje a začnete propadat panice, něco třeba nepůjde podle plánu. Rozhodně se hned nerozčilujte a neobviňujte druhé, že vám něco překazili. Udělejte si to vždy po svém a udělejte si to hezké, ať vám potká cokoli. Na všem se dá najít to krásné a z toho vytěžit maximum!


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup