Zdraví
Vitamíny, co potřebujeme

Vitamíny, co potřebujeme

Moderní doba na nás klade vysoké nároky. Každý má mnoho povinností, stresů a starostí a ne vždy je všechno jednoduché. Umíme si ale vždy dobře naplánovat pravidelnou stravu, plnou vitamínů, stopových prvků a vlákniny, jaké jsou nejdůležitější v našem jídelníčku?
Pro zdravý vývin dětí, naši vitalitu, energii i samotné zdravý, potřebujeme mnoho vitamínů, které jsou právě zdrojem vyvážení stravy.


O jaké vitamíny jde?

– vitamín C
– vitamín A
– vitamín D
– vitamín K
– hořčík, a mnoho jiných důležitých prvků

Kvalita jídelníčku vždy rozhoduje

Pro naši spokojenost, správný životní styl, klid a pohodu, musíme mít vyváženou stravu. Lidské tělo potřebuje mnoho vitamínů, stopové prvky, minerály a vlákninu, aby správně fungovalo a my udrželi svoje zdraví pevné, vitální a měli pevnou imunitu. Proto, aby bylo všechno v pořádku, musíme dodržovat mnoho zásad při jídle a to je především vyvážená strava a kvalita potravin i výrobků, které jíme.
vyvážená snídaně
Věřte, že je v našem jídelníčku, velmi důležité:
1. ovoce
2. zelenina
3. maso
4. mléčné výrobky
5. maso a to především ryba a kuřecí

Pro správnou výživu, si musíme kupovat kvalitní výrobky, které neobsahují éčka i jiné druhy nežádoucích prvků, jako jsou chemické příměsi a konzervanty.

Náš životní styl

Zdravá výživa, je vlastně náš životní styl. Vše začíná výběrem vhodných výrobků i potravin, jaké pak denně jíme. Nejdůležitější je pečivo. Věřte, že bíle pečivo není vždy vhodnou volbou pro naše zdraví, neboť je plné tuků. Tuky samo o sobě jsou nežádoucí pro naše tělo a jeho příjem. Zvolte si raději celozrnné druhy pečiva, které jsou bohaté na vlákninu, vitamíny i minerální látky, jaké jsou pro nás dokonalé.

Dostatečný přísun ovoce i mnoho zeleniny během dne, je další důležitou složkou našeho zdravého jídelníčku. Potravin i druhů výrobků, jaké máme jíst, je mnoho a záleží i na možnostech, jaké máme, na naší chuti a na našem zdraví.
vlašské ořechy

Super výrobky pro naši spokojenost

Mezi zdravou výživu, patří i výrobky, jako jsou tak zvané super potraviny. Patří mezi ně:

– chlorela
– spirulina
– mladý ječmen
– konopné semínko
– luštěniny
– vlašské ořechy
– Maca
– aloe vera

Věřte, že mít takové druhy výrobků a potravin po ruce, je velmi zdravé, důležité a mnohdy nepostradatelné v našem denním jídelníčku. Kdo zdravě jí, zdravě vypadá a také se zdravě cítí.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup